31 Mart seçimlerinde TKP İSTANBUL ESENLER belediye başkan adayı olan Atakan Boyoğlu isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. İSTANBUL ESENLER ilçesinde toplam 10 aday ile yarışan Atakan Boyoğlu isimli TKP adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.
Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde TKP İSTANBUL ESENLER adayı Atakan Boyoğlu kimdir? TKP İSTANBUL ESENLER adayı Atakan Boyoğlu yüzde kaç oy aldı?
31 Mart yerel seçimlerinde TKP İSTANBUL ESENLER belediye başkan adayı olarak gösterilen Atakan Boyoğlu ESENLER ilçesinde % 0,32 oranında oy almıştır. ESENLER ilçesinde % 0,32 oranında oy olan Atakan Boyoğlu adlı TKP adayı toplamda 787 adet oy sayısına ulaştı.
1985 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokulu Erzurum'da, ortaokul ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Maddi yetersizlik nedeniyle üniversite öğrenimini yarıda bıraktı.
2004 yılında Türkiye Komünist Partisi'ne üye oldu. Uzun süre Güngören ve Bağcılar bölgelerinde tekstil işçileri arasında mücadeleye destek verdi. Tozkoparan Kültür ve Dayanışma Derneğinin kuruluşunda görev aldı. Bakırköy, Bahçelievler, Küçükçekmece, Fatih, Esenler ve Güngören'de siyasi çalışmalar yürüttü.
Atakan Boyoğlu, evli ve bir çocuk sahibidir.
31 Mart 2019 yerel seçimlerinde TKP'den İstanbul, Esenler Belediye Başkan Adayı oldu.
İSTANBUL ESENLER ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız
Son Dakika › Güncel › Atakan Boyoğlu Seçim Sonuçları - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.