"Atasız Ati Olmaz" Projesi Gençler ile Buluşuyor - Son Dakika
Güncel

"Atasız Ati Olmaz" Projesi Gençler ile Buluşuyor

"Atasız Ati Olmaz" Projesi Gençler ile Buluşuyor

Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından liselerde "Atasız Ati Olmaz" projesi kapsamında belgesel izletiliyor.

14.01.2014 10:20

Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından liselerde "Atasız Ati Olmaz" projesi kapsamında belgesel izletiliyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim, Kültür ve Araştırma Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen "Atasız Ati Olmaz" projesi kapsamında "Nene Hatun", "Akşemseddin Hazretleri" ve "Gençlik Şühedanın İzinde-Sarıkamış" belgeselleri Erzincan'da gençlere izletilmeye devam ediyor. Proje kapsamında liselerde gençler ile bir araya gelen Gençlik çalışanları Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi'nin yürüttüğü proje ve faaliyetler hakkında bilgilendirmede bulunuyorlar. Proje kapsamında Erzincan Milliyet Anadolu Öğretmen Lisesi ve Anadolu Lisesi'nde yüzlerce genç "Nene Hatun", "Akşemseddin Hazretleri" ve "Gençlik Şühedanın İzinde-Sarıkamış" belgesellerini izlediler.

Gençlerin tarihi ve kültürel bilincini geliştirmek ve geçmişine sahip çıkmalarını sağlamak amacıyla böyle bir projenin Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirildiğini belirten Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Atanur Köseoğlu; "Geçmişimizde yaşanan önemli olayların ve tarihte iz bırakmış şahsiyetlerin gençlerimize daha iyi bir şekilde anlatılabilmesi, tarihimizin ve kültürel mirasımızın daha iyi tanıtılması nedeniyle Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi'nin organize ettiği programda öğrenciler belgeselleri ilgiyle izliyorlar.

"Nene Hatun", "Akşemseddin Hazretleri" ve "Gençlik Şühedanın İzinde-Sarıkamış" belgesellerini izleyen gençlerimiz tarihi şahsiyetleri minnet ile yad ediyorlar." şeklinde konuştu. Proje kapsamında belgeselleri izleyen ve zaman zaman duygu dolu anlar yaşayan öğrenciler ise bu projeyi başlatan Gençlik ve Spor Bakanlığı'na ve Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Atanur Köseoğlu'na teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Atasız Ati Olmaz' Projesi Gençler ile Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement