Atatürk Havalimanı'nda Bürokrasiye Son - Son Dakika
Son Dakika Logo

Atatürk Havalimanı'nda Bürokrasiye Son

Atatürk Havalimanı\'nda Bürokrasiye Son
10.08.2012 12:52

Atatürk Havalimanı'nda görev kartı çıkartılması ve giriş izni alınması sırasında yaşanan bürokrasiyi ortadan kaldıran "Giriş İşlemleri Koordinasyon Merkezi' bugün Vali Yardımcısı Ahmet Aydın tarafından hizmete girdi."

Atatürk Havalimanı'nda görev kartı çıkartılması ve giriş izni alınması sırasında yaşanan bürokrasiyi ortadan kaldıran "Giriş İşlemleri Koordinasyon Merkezi' bugün Vali Yardımcısı Ahmet Aydın tarafından hizmete girdi.

Dört gün süren işlemlerin bu merkez tarafından üç saate indirildiğini belirten İstanbul Vali Yardımcısı Ahmet Aydın açılış töreninde şu açıklamayı yaptı:

" Eskiden bilindiği gibi bütün kart işlemleri Devlet Hava Meydanları İşletmesi binasının dört katına yayılmıştı. Şimdi bunların hepsini giriş katına topladık. Bugün çok önemli bir hizmeti başlatıyoruz. Çok uzun süren bürokrasiyi azalttık. Daha önce beş gün çalışma izni isteyen bir vatandaş dört gününü izin almakla geçiriyordu. Adeta işkence çekiyorlardı. İlgili tüm birimlerle konuştuk ve geçtiğimiz ay Güvenlik Komisyonunda karar aldık. Bu günden itibaren vatandaşa büyük kolaylık sağlanacak. Bir sonraki aşaması internet üzerinde yapılacaktır. Tahminim bu da en geç üç ay içinde olacak."

Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amirliğinden yeni kararname ile Siirt Valiliğine atanan Ahmet Aydın bu vesileyle tüm havalimanı çalışanlarına veda etti ve görevi sırasında kendisine yapılan destekler için teşekkür etti. - İstanbul/ Bakırköy

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Atatürk Havalimanı'nda Bürokrasiye Son - Son Dakika


Advertisement