Atatürk'ün Anısına Özel Resim Sergisi Optimum'da - Son Dakika
Güncel

Atatürk'ün Anısına Özel Resim Sergisi Optimum'da

Atatürk\'ün Anısına Özel Resim Sergisi Optimum\'da

İstanbul Optimum Outlet,iki farklı resim sergisine ev sahipliği yapıyor.

22.10.2012 16:19

İstanbul Optimum Outlet, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları ve 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü kapsamında, iki farklı resim sergisine ev sahipliği yapıyor.

Optimum Outlet'in ev sahipliğinde 23 Ekim – 11 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek olan, Atatürk Portreleri ve Atatürk Evleri resim sergilerinde birçok ressamın çalışmalarını görme fırsatını yakalayabilirsiniz.

Son 10 senedir yağlı boya, akrilik ve dekoratif resimler üzerine çalışan deneyimli ressam Rüzgâr Fidan'ın Atatürk Portreleri 'nden oluşan koleksiyonu Optimum'da sanatseverlerle buluşuyor. Ayrıca; Eski Türk Evleri ve Tarihi Eserler çalışmalarıyla dikkat çeken sanatçı Işık Ungan Okşan'ın ve daha birçok sanatçının çalışmalarını da Atatürk Evleri konulu karma sergide görebilirsiniz.

Sergilerin açılışı 23 Ekim Salı günü Guinness Rekoru sahibi Dans Keyfi Dans Akademisi'nin özel gösterileriyle yapılacak.

Optimum Outlet, bu muhteşem resimleri görmek isteyen sanatseverleri 23 Ekim – 11 Kasım tarihleri arasında alışveriş merkezi içinde yer alan sergi alanına bekliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Atatürk'ün Anısına Özel Resim Sergisi Optimum'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement