Avşa'da Çöp Yangını Kiralanan Gemilere Yüklenen Araçlar ile Söndürüldü - Son Dakika
Güncel

Avşa'da Çöp Yangını Kiralanan Gemilere Yüklenen Araçlar ile Söndürüldü

Avşa\'da Çöp Yangını Kiralanan Gemilere Yüklenen Araçlar ile Söndürüldü

Balıkesir'in Marmara ilçesine bağlı Avşa Adası'nda dün akşam çöp sahasında başlayan ve bu sabah kontrol altına alınan yangın korku ve paniğe neden oldu.

09.09.2016 13:49

Balıkesir'in Marmara ilçesine bağlı Avşa Adası'nda dün akşam çöp sahasında başlayan ve bu sabah kontrol altına alınan yangın korku ve paniğe neden oldu. Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, alevlere Marmara İlçesi'nde kiraladıkları gemiye itfaiye, kepçe ve arazözleri yükleyip Avşa'ya taşıyarak müdahale edip söndürdüklerini söyledi.

Kurban bayramı öncesi sezonun son tatilcilerini ağırlamak için hazırlık yapan Avşa Adası'nda dün akşam çöp sahasında çıkan ve poyrazında etkisi ile yayılan yang5ın korku ve paniğe neden oldu. Marmara'nın Ak Partili Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, ada olan ilçelerinden, ada olan maalleleri Avşa'ya yangını söndürmek için iş makinelerini kiraladıkları gemi ile taşıdıklarını söyledi. Olayı öğrenince kendisininde Avşa'ya gidip çalışmaları yerinde gördüğünü söyleyen Aksoy, "Yangın poyrazın de etkisiyle kısa sürede yayıldı. Alevlere belediyemize ait sulama aracı, kepçeler, itfaiye araçları orman müdürlüğüne ait arazözler ile müdahale ettik. Yangın söndürme çalışmalarında belediyemizde görev yapan 60 arkadaşımız gönüllü olarak sabahın ilk ışıklarına kadar çalıştı. Şu anda yangın söndürüldü. Avşa tatilcileri bekliyor" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Avşa'da Çöp Yangını Kiralanan Gemilere Yüklenen Araçlar ile Söndürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement