Aydın'da Durdurulan Hafif Ticari Araçta 300 Kilogram Kaçak Et İmha Edildi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Aydın'da Durdurulan Hafif Ticari Araçta 300 Kilogram Kaçak Et İmha Edildi

Aydın\'da Durdurulan Hafif Ticari Araçta 300 Kilogram Kaçak Et İmha Edildi
24.08.2023 17:28

Aydın'da durdurulan hafif ticari araçta ele geçirilen 300 kilogram kaçak et, sağlıksız olduğu belirlenerek gömülerek imha edildi. Etlerin sahibine ise 18 bin 422 lira ceza kesildi.

Aydın'da durdurulan hafif ticari araçta ele geçirilen 300 kilogram kaçak et imha edildi.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Efeler ilçesi Serçeköy Mahallesi'ndeki uygulama noktasında hafif ticari aracı durdurdu.

Yapılan aramada sevk irsaliyesi bulunmayan 300 kilogram büyükbaş hayvan eti ele geçirildi.

Sağlıksız olduğu belirlenen kaçak et gömülerek imha edildi, etlerin sahibine de 18 bin 422 lira ceza kesildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aydın'da Durdurulan Hafif Ticari Araçta 300 Kilogram Kaçak Et İmha Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement