Aydın'da Evcil Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Hizmete Açıldı - Son Dakika
Güncel

Aydın'da Evcil Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Hizmete Açıldı

Aydın\'da Evcil Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Hizmete Açıldı

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından kısa süre önce kente kazandırılan modern Evcil Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, sokakta yaşayan can dostların her türlü ihtiyacını karşılıyor. Merkezde köpek gezinti alanı, yavru ve anne bölümü de yer alıyor.

25.05.2024 15:07  Güncelleme: 15:09

(AYDIN) - Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından kısa süre önce kente kazandırılan modern Evcil Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, sokakta yaşayan can dostların her türlü ihtiyacını karşılıyor.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Aydın'ın havasını, suyunu, toprağını paylaştığımız can dostlarımıza en iyi hizmeti verme gayretindeyiz. Bunun da onların her türlü ihtiyacını karşılamaktan geçtiğinin farkındayız. Bu farkındalıkla can dostlarımız için açtığımız 30 bin metrekare büyüklüğündeki Evcil Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezimizde; yüze yakın bakım ünitesinin yanı sıra hasta ve engelli hayvan tedavi üniteleri, yoğun bakım bölümü, karantina bölümü, gözlem alanı ve ameliyathane de var. Ameliyathanemizde kısırlaştırma operasyonları da yapılıyor" dedi.

Merkezde köpek gezinti alanı, yavru ve anne bölümünün de yer aldığını ifade eden Çerçioğlu, yaşamını yitiren can dostlar için bir mezarlık alanı oluşturduklarının da hatırlattı. Çerçioğlu, "Can dostlarımıza işini severek yapan veteriner hekimler ve uzman personelimizle hizmet veriyoruz. Padoklarında, ısıtıcıdan klimaya kadar her türlü ihtiyaçlarına yer verdik" diye konuştu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Aydın'da Evcil Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Hizmete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement