Aydınlanmayan "Köşe" Kalmasın - Son Dakika
Güncel

Aydınlanmayan "Köşe" Kalmasın

Aydınlanmayan "Köşe" Kalmasın

Özcan Aydınlatma, Şubat ayında 3 farklı ilin şehir merkezlerinde corner'lar açtı.

28.02.2014 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yurtdışı ve yurtiçi aydınlatma sektöründe geniş pazar payına sahip olan Özcan Aydınlatma, Şubat ayında 3 farklı ilin şehir merkezlerinde corner'lar açtı. Yönetim kurulu başkanı Yaşar Demir, "2014'te açacağımız teşhir ve satış noktalarımızla Türkiye'nin her bölgesinde tüketiciye doğrudan ulaşmayı amaçlıyoruz" dedi.

İlk corner'ını Ordu'da 100m2'lik bir alanda açan Özcan Aydınlatma şubat ayında Bursa ve Konya'da iki corner'ı daha hizmete açıyor. Türkiye'nin her köşesindeki tüketiciye ulaşmak için bir süre önce alaaddinvari.com sitesini de hayata geçirmiş olan Özcan Aydınlatma, 2014 yılında corner'ların sayısını hızla artırmayı hedefliyor. En yeni tasarımların ve indirimli ürünlerin yer aldığı fırsat köşelerinin de bulunduğu perakende satış noktalarında tüm Türkiye için geçerli olan tek fiyat uygulaması olacak. 2014'te kurulacak teşhir ve satış noktalarıyla Türkiye'nin her bölgesinde tüketiciye doğrudan ulaşmayı amaçladıklarını belirten Özcan Aydınlatma yönetim kurulu başkanı Yaşar Demir, "Bu amacımız doğrultusunda ilk adım olarak alaaddinvari.com adresindeki online satış sitemizi kurduk. Bundan sonraki birinci hedefimiz corner'larımızın sayısını hızla artırarak Türkiye'nin her yerindeki tüketiciye ulaşmak olacak" dedi.

Özcan Aydınlatma ofis, ev veya özel amaçlarla tasarlanmış farklı mekanlar için armatür, aplik, lambader, masa lambası, spot, çocuk odası, avize, sarkıt modellerini içeren zengin ürün yelpazesini 2014 yılı içinde Türkiye'nin her bölgesindeki tüketiciyle buluşturacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aydınlanmayan 'Köşe' Kalmasın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement