Babaeskispor'da Yeni Sezon Hazırlıkları - Son Dakika
Güncel

Babaeskispor'da Yeni Sezon Hazırlıkları

Babaeskispor\'da Yeni Sezon Hazırlıkları

Kırklareli Süper Amatör Lig ekiplerinden Babaeskispor'un Genel Sekreteri Sercan Taşkıran, "Ligde sağlam ve emin adımlar atarak başarılı olacağız" dedi.

03.09.2016 13:04

Kırklareli Süper Amatör Lig ekiplerinden Babaeskispor'un Genel Sekreteri Sercan Taşkıran, "Ligde sağlam ve emin adımlar atarak başarılı olacağız" dedi.

Taşkıran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın lige çok iyi hazırlandığını söyledi.

Takımın sezon hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdürdüğünü ifade eden Taşkıran, güçlü bir kadro oluşturduklarını belirtti.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Kırklareli İl Temsilciliği tarafından Süper Amatör Lig fikstürünün çekildiğini anımsatan Taşkıran, ilk haftayı bay geçireceklerini kaydetti.

Ligin ikinci haftasında Lüleburgaz İstasyonspor ile karşılaşacaklarını aktaran Taşkıran, "İlk haftayı bay geçirmemiz takımımız açısından son derece iyi oldu. Bütün takımların performanslarını görmüş olacağız. Güçlü bir takım oluşturduk ancak ligde de güçlü rakipler ile karşılaşacağız. Rehavete kapılmadan maç süresince çok iyi bir performans ile 3 puanları hanemize yazdırmak istiyoruz. Ligde sağlam ve emin adımlar atarak başarılı olacağız. Bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz." diye konuştu.

Taşkıran, ligde mücadelede edecek tüm takımlara başarı diledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Babaeskispor'da Yeni Sezon Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement