Bacağı Kırılan Yavru Karacaya Platin Takıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bacağı Kırılan Yavru Karacaya Platin Takıldı

Bacağı Kırılan Yavru Karacaya Platin Takıldı
11.06.2016 17:12

Kastamonu'nun Pınarbaşı İlçesi'nde köpeklerin saldırısı sonucu bacağı kırılan yavru karacaya platin takıldı.

Kastamonu'nun Pınarbaşı İlçesi'nde köpeklerin saldırısı sonucu bacağı kırılan yavru karacaya platin takıldı.

Pınarbaşı İlçesi'ndeki ormanlık alanda köpeklerin saldırısına uğrayan 2 aylık yavru karaca, bacağından ve karnından yaralandı. Köylülerin bulduğu yaralı karaca Küre Dağları Milli Parklar Müdürlüğü'ne teslim edildi. Burada veteriner hekim tarafından, karaca yavrusunun kırılan bacağı sabitlendi ve alçıya alınarak tedavi sürecine başlandı.

Yavru olduğu için keçi sütüyle beslenen karacanın 15 gün sonra bacağındaki alçının çıkartılarak, iyileşme sürecinin kontrol edileceği belirtildi.

İlk tedavisinin ardından Zonguldak'ın Gökçebey ilçesindeki hayvanat bahçesine götürülecek olan yavru karaca tamamen iyileşip, sütten kesildikten sonra doğaya geri bırakılacak.

- Kastamonu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bacağı Kırılan Yavru Karacaya Platin Takıldı - Son Dakika


Advertisement