Bahçelievler'de Coşkulu Düğün - Son Dakika
Güncel

Bahçelievler'de Coşkulu Düğün

Bahçelievler\'de Coşkulu Düğün

Binlerce Bahçelievlerlinin coşkularıyla renk kattığı Toplu Evlilik Şöleninde 32 genç çift dünya evine girdi.

03.09.2012 10:12

32 ÇİFT EVLENDİ…

Bahçelievler Belediyesi'nin maddi olanaksızlıklardan dolayı evlenemeyen gençler için düzenlediği 9. Geleneksel Evlilik Şöleni, Milli Egemenlik Parkı'nda Hakan Altun konseriyle gerçekleşti.

Binlerce Bahçelievlerlinin coşkularıyla renk kattığı Toplu Evlilik Şöleninde 32 genç çift dünya evine girdi.

Evlenen çiftleri temsilen Güler Gürbüz–Davut Karamanlı ile Çiğdem Samsa–Adil Özükurt çiftinin nikahı AK Parti İstanbul Milletvekilleri Nureddin Nebati, Harun Karaca, Bahçelievler Kaymakamı Şevket Cinbir, AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Dr. Hakan Bahadır, Bakırköy İlçe Başkanı Mahmut Gürcan, İlahiyatçı Ömer Döngeloğlu ve Kadın Kolları Başkanı Eser Kaysın ile Gençlik Kolları Başkanı Ömer Karahan şahitliğinde Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu tarafından kıyıldı.

Evlenen çiftlere Milletvekileri Nureddin Nebati, Harun Karaca, Osman Develioğlu ve diğer misafirler tarafından takılar takılarak evlilik cüzdanları verildi.

Evlilik şöleninde konuşan Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu; "Gençlerimiz mutluluğumuzdur ve geleceğimizdir. Sevgiyi paylaşarak yücelten genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diliyorum" dedi.

Bahçelievler Belediyesi'nin organizasyonuyla evlenen 32 çiftin beyaz eşyadan mutfak eşyasına, oturma odasından yatak odasına tüm eşyaları ve ayrıca gelinlik, damatlık giysileri, kuaför ve saç bakımları belediye tarafından karşılanırken, çiftlerin Evlilik Şöleni'nde sanatçılar Serap Sapaz ve Hakan Altun'da konser verdi. Şölende ayrıca evli çiftler tarafından AK Parti İstanbul Milletvekilleri Nureddin Nebati, Harun Karaca, Bahçelievler Kaymakamı Şevket Cinbir, Belediye Başkanı Osman Develioğlu ve Sanatçı Hakan Altun'a gelin bohçası armağan edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bahçelievler'de Coşkulu Düğün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement