Bahçelievler'de AVM'ye Düzenlenen Operasyon, Şirinler Çetesine Yönelik Çıktı - Son Dakika
Güncel

Bahçelievler'de AVM'ye Düzenlenen Operasyon, Şirinler Çetesine Yönelik Çıktı

Şirinler çetesi lideri 'Max' lakaplı Mehmet Sabri Şirin, Bahçelievler'de bir restorana yapılan baskında 7 adamıyla birlikte gözaltına alındı.

02.11.2017 23:52  Güncelleme: 00:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AVM'deki operasyon Şirinler çetesine yönelik çıktı. Şirinler çetesi lideri 'Max' lakaplı Mehmet Sabri Şirin, Bahçelievler'de bir restorana yapılan baskında 7 adamıyla birlikte gözaltına alındı.

SİLAHLI ŞÜPHELİ DİKKAT ÇEKTİ, POLİSE HABER VERİLDİ

Olay, akşam saatlerinde Bahçelievler'de bir alışveriş merkezinde meydana geldi. Alışveriş merkezinin restoranında bir kişide silah görüldüğü iddiası üzerine polis ekiplerine haber verildi.

AVM BOŞALTILDI, OPERASYON BAŞLADI

İhbar üzerine alışveriş merkezine gelen polis ekipleri önce alışveriş merkezini boşalttı. Ekipler daha sonra özel harekat destekli operasyon düzenledi. Operasyonda 7 şüpheli gözaltına alınırken, şüpheli şahıslarla birlikte silah da ele geçirildi. Polis ekipleri alışveriş merkezi çevresinde önlemlerini sürdürüyor.

ŞİRİNLER ÇETESİNE BASKIN

Organize Suç örgütü liderliği, cinayet, yaralama ve yağma gibi bir çok suçtan hakkında arama kararı bulunan Sabri Şirin'in bulunduğu restorana, Organize Suçlarla Mücadele ekiplerince baskın yaptı.

7 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Baskın anında doğabilecek herhangi bir olumsuz duruma karşılık restoranın içerisinde bulunduğu AVM'yi kapatan polis, çete lideri Şirin ile yanında bulunan 7 adamını gözaltına aldı.


Bahçelievler\'de AVM\'ye Düzenlenen Operasyon, Şirinler Çetesine Yönelik Çıktı

Son Dakika Güncel Bahçelievler'de AVM'ye Düzenlenen Operasyon, Şirinler Çetesine Yönelik Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement