Amasya'da Bahçeyi Süpüren Üniversiteliler Şaşırttı - Son Dakika
Güncel

Amasya'da Bahçeyi Süpüren Üniversiteliler Şaşırttı

Amasya\'da Bahçeyi Süpüren Üniversiteliler Şaşırttı

Amasya Üniversitesinde temizlik görevlilerinin yerine geçen öğrenciler, süpürgelerle okul bahçesini temizledi.

21.03.2014 11:40  Güncelleme: 11:36

Amasya Üniversitesi'nde temizlik görevlilerinin yerine geçen öğrenciler, süpürgelerle okul bahçesini temizlediler.

Gönüllülük kulübü üyesi 20 öğrenci, günün erken saatlerinden itibaren bahçede temizlik yapan görevlilere önlükleri giyip yardım ettiler. Okul kantininde çay demleyip simit satan kulüp öğrencileri, koridorları da süpürüp kütüphanede görev yaptılar.

Üniversite çalışanlarının yerine geçip empati kurmayı amaçladıkların anlatan kulüp üyesi Aslınur Öztekin kantin görevlisi olup çay ve tost yaptığını söyledi. Öğrencilerden Gülbahar Aygün davranışlarının görevlilerin çok hoşuna gittiğini belirtti.

Nevruz Bayramı günü böyle bir davranış sergilemelerinin anlamlı olduğunu vurgulayan Ezgi Özcan'da, "İnsanlar birbirini anladıktan sonra huzurlu, refah içerisinde bir toplum oluşacaktır inşallah. Bahara temiz bir şekilde gireceğiz" dedi.

Etkinliği organize eden Yrd. Doç. Dr. İlker Kösterlioğlu ve kulüp başkanları Tolga Karaman'a teşekkür eden Nur Balcı da, işlerini bitirmelerinin ardından kendilerine üniversite yönetimi tarafından çay ve simit ikram edildiğini dile getirdi.

Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay ile Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Gökdere de etkinliğe katılan öğrencilerini kutladılar. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Amasya'da Bahçeyi Süpüren Üniversiteliler Şaşırttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement