Bakan Avcı, KKTC Başbakanı Özgürgün ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Bakan Avcı, KKTC Başbakanı Özgürgün ile Bir Araya Geldi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Kültür ve Turizm Bakanı Avcı'nın KKTC Başbakanı Hüseyin Özgürgün tarafından kabul edilmesi Kültür ve Turizm Bakanı Avcı'nın KKTC Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Özdemir Berova ile görüşmesi Kültür ve Turizm Bakanı Avcı KKTC'de Bakan Avcı, KKTC Başbakanı Özgürgün ile bir araya geldi Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, KKTC Başbakanı Hüseyin Özgürgün tarafından kabul edildi.

22.06.2016 17:25

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Kültür ve Turizm Bakanı Avcı'nın KKTC Başbakanı Hüseyin Özgürgün tarafından kabul edilmesi

Kültür ve Turizm Bakanı Avcı'nın KKTC Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Özdemir Berova ile görüşmesi Kültür ve Turizm Bakanı Avcı KKTC'de

Bakan Avcı, KKTC Başbakanı Özgürgün ile bir araya geldi

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, KKTC Başbakanı Hüseyin Özgürgün tarafından kabul edildi.

Bakan Avcı'nın KKTC temasları çerçevesindeki kabulde Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Derya Kanbay, KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu ve ilgili yetkiler hazır bulundu.

Bakan Avcı burada yaptığı konuşmada, geleneği bozmayarak, yeni görevine geldikten sonra ilk yurt dışı ziyaretini KKTC'ye yaptığını belirtti.

Türkiye ve KKTC arasında gerek kültür gerek turizm alanında işbirliğini daha ileri noktalara taşıma adına çalışmalar yapacaklarını ifade eden Avcı, turizm alanında önceden planlanmış ortak eylem planını son gelişmeler çerçevesinde güncelleyerek, imzalayacaklarını anlattı.

Avcı, bugünkü ziyaretin sadece nezaket amaçlı olmadığını belirterek, aynı zamanda çalışma ziyareti olduğunu sözlerine ekledi.

Başbakan Özgürgün de Bakan Avcı'yı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Turizm Bakanlığı ile birlikte çok önemli çalışmalar yapabileceklerini vurguladı.

Hem Türkiye'nin hem de KKTC'nin turizm alanında başarılı olmasını temenni eden Özgürgün, turizmde sezonun başı olduğunu, sektörün artık çok değişik trendlerle ilerlediğini ifade etti.

Görüşmenin ardından Bakan Avcı, KKTC Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Özdemir Berova ile bir araya geldi.

Avcı daha sonra temasları çerçevesinde KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Ataoğlu ile görüşecek ve Lefkoşa'daki Selimiye Cami ve Lokmacı bölgesini ziyaret edecek.

Bakan Avcı, KKTC Başbakanı Özgürgün ile Bir Araya Geldi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bakan Avcı, KKTC Başbakanı Özgürgün ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement