Bakan Bozdağ: Abd, Vizesini İptal Ettiği Kaç Kişiyi Aradı? (2) - Son Dakika
Güncel

Bakan Bozdağ: Abd, Vizesini İptal Ettiği Kaç Kişiyi Aradı? (2)

BOZDAĞ: MİLLETTEN KORKMAMAK YAZIMAdalet Bakanı Bekir Bozdağ, cuma namazını Nevşehir'in Avanos ilçesindeki Merkez Camisi'nde kıldıktan sonra, Cumhuriyet Meydanı'nda halka hitap etti.

31.03.2017 18:39

BOZDAĞ: MİLLETTEN KORKMAMAK YAZIM

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, cuma namazını Nevşehir'in Avanos ilçesindeki Merkez Camisi'nde kıldıktan sonra, Cumhuriyet Meydanı'nda halka hitap etti. Bozdağ, anayasa değişikliği ile ne istediklerini anlattığı konuşmasında, "Yüzde 50 artı 1 oyu alan yönetse mi daha iyi olur, yüzde 30'la 40'la Meclis'e gelenler mi yönetse iyi olur? Hangisi daha iyi olur? Sizin yüzde 50 artı birinizin oyunu alan Türkiye'yi yönetsin diyoruz. Bunun neresi kötü?" dedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 'tek adamlık geliyor' eleştirilerine de yanıt veren Bozdağ, "Bu eleştiriler üzerine Sayın Cumhurbaşkanımız, 'Sayın Kılıçdaroğlu, 7 seçim kaybetti, hala Genel Başkanlık koltuğunda oturuyor, esas tek adamlık bu' diyor. Kılıçdaroloğlu da, 'Ben kurultayda seçilerek geldim, seçilerek gelen adam, tek adam olmaz' dedi. Bu ne demek biliyor musunuz? CHP seçerse tek adam olmaz ama, Türk halkı seçerse tek adam olur, demektir. Böyle bir şey olabilir mi?" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Bozdağ: Abd, Vizesini İptal Ettiği Kaç Kişiyi Aradı? (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement