Bakan Çelik: Yurttaki Yangın Elektrik Kaynaklı Olabilir - Son Dakika
Güncel

Bakan Çelik: Yurttaki Yangın Elektrik Kaynaklı Olabilir

Bakan Ömer Çelik, Adana'da ilk belirlemelere göre 11'i öğrenci biri yurt görevlisi 12 kişinin yaşamını yitirdiği yangının elektrik kaynaklı olabileceğini söyledi.

29.11.2016 23:21  Güncelleme: 08:58

Adana'da bulunan Aladağ Tahsil Çağındaki Talebelere Yardım Derneği Ortaöğretim Kız Öğrenci Yurdu'nda yangın çıktı. Valilik, 12 cenazeye ulaşıldığını, 22 kişinin de yaralandığını açıkladı.

VALİ'DEN ALDIĞI BİLGİYİ AKTARDI

Avrupa Birliği Bakanı ve AK Parti Adana Milletvekili Ömer Çelik, Adana Valisi'nden aldığı bilgiyi aktardı. Ömer Çelik yangının elektrikten kaynaklandığını söyledi.

İşte Çelik'in o açıklaması:

Mekanları cennet olsun. İçişleri Bakanı ile görüştük. Milli Eğitim Bakanımızla birlikte Adana'ya geçiyorlar. Ben de temaslarımı yapıp direkt Adana'ya uçacağım. Acı bir haber. 13 kardeşimizin hayatını kaybetmesi. Türkiye'nin başı sağolsun.

"ELEKTRİKTEN KAYNAKLANMIŞ OLABİLİR"

Olay nasıl oldu araştırılacak. Umarım sayı artmaz ama benim aldığım bilgilerde durum açıklığa kavuşuncaya kadar çelişkiler olabilir. Vali beyden aldım ben de 13 ölü sayısını. Resmi açıklamayı yaparlar. İlk aldığım bilgiler bu şekildeydi. Elektrikten kaynaklanmış olabileceğini değerlendiriyorlar.



Bakan Çelik: Yurttaki Yangın Elektrik Kaynaklı Olabilir

Son Dakika Güncel Bakan Çelik: Yurttaki Yangın Elektrik Kaynaklı Olabilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement