Bakan Güler, Sahurda Ayakkabı Boyacısının Misafiri Oldu - Son Dakika
Güncel

Bakan Güler, Sahurda Ayakkabı Boyacısının Misafiri Oldu

Bakan Güler, Sahurda Ayakkabı Boyacısının Misafiri Oldu

İçişleri Bakanı Muammer Güler,memleketi Mardin'de saat 01.30'da sokakları gezerek halkın sorunlarını dinledi.

27.07.2013 15:25  Güncelleme: 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanı Muammer Güler, seçim bölgesi, memleketi Mardin'de saat 01.30'da sokakları gezerek halkla sohbet ederek, sorunlarını dinledi. Güler, sahurunu ayakkabı boyacısı Ömer Geçit'in evine konuk olarak yaptı.

Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey, Mardin Valisi Ahmet Cengiz, Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Vural Erol, Emniyet Müdürü Derviş Kara, AK Parti Mardin İl Başkanı İbrahim Fide ile birlikte memleketi Mardin'deki Diyarbakır Mahallesi'ndeki sokakları saat 01.30 sıralarında gezen İçişleri Bakanı Muammer Güler büyük ilgi gördü. Vatandaşlarla görüşüp sorunlarını dinleyen Bakan Güler, 4 çocuk babası, ayakkabı boyacısı Ömer Geçit'in evine sahur yemeği için misafir oldu. Toplu yapılan duadan sonra sahurunu aile fertleri ile birlikte yapan İçişleri Bakanı Muammer Güler, çocuklara da hem oyuncak hemde 100'er lira bayram harçlığı dağıttı.

Bakan Güler, saat 02.00 olmasına rağmen Mardinliler'in sokaklarda oturarak birbirleriyle sohbet ettiklerini bununda güven ve huzurun sağlanmasıyla gerçekleştiğini anlattı. Güler, şöyle dedi:

"Memleketim Mardin'de olmak güzel bir şey. Baksanıza gecenin bu kadar geç saatlerinde bile vatandaşlar sokaklarda sahur saatini birbiriyle sohbetler ederek bekliyor. Güven ve huzurun bulunduğu yerde mutluluk da olur, sevgi de olur. Yeter ki bir ilde huzur ve güvenin var olduğu bilinsin. İşte Mardin bu güzelliğe sahiptir. Huzur ve güven içindedir."

İçişleri Bakanı Muammer Güler'i sahur sofrasında ağırlayan ayakkabı boyacısı Ömer Geçit ise, "Allah bu büyüklerimizi bizlerden eksik etmesin, ben yoksul ve fakir bir aile reisiyim. Ama bugün benim sahurdaki soframda bir bakan gelip beraberce sahurumuzu yaptık. Bu çok güzel bir harekettir" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Güler, Sahurda Ayakkabı Boyacısının Misafiri Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement