BAKAN KOCA'DAN, ŞENPAZARI'NA YENİ HASTANE SÖZÜ - Son Dakika
Son Dakika Logo

BAKAN KOCA'DAN, ŞENPAZARI'NA YENİ HASTANE SÖZÜ

20.08.2021 21:28  Güncelleme: 21:47

SAĞLIK Bakanı Fahrettin Koca, Kastamonu'nun Şenpazar ilçesinde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun aracılığıyla ilçe halkına seslendi.

SAĞLIK Bakanı Fahrettin Koca, Kastamonu'nun Şenpazar ilçesinde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun aracılığıyla ilçe halkına seslendi. Vatandaşların taleplerini dinleyen Bakan Koca, Şenpazar'a yeni bir hastane yapılması sözü verdi.

Kastamonu'da 11 Ağustos'ta meydana gelen sel bölgesine bugün tekrar giden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şenpazar ilçesinde incelemelerde bulundu. Çalışmalar hakkında bilgi alan ve vatandaşlarla bir araya gelen Bakan Soylu, şikayet ve talepleri dinledi. Şenpazar Belediye Başkanı Cem Çınar'ın ilçe hastanesine ilişkin talebi üzerine Soylu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı aradı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Belediye Başkanı Çınar'ın talebini dinledikten sonra Şenpazar ilçesine yeni bir hastane yapılması sözü verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel BAKAN KOCA'DAN, ŞENPAZARI'NA YENİ HASTANE SÖZÜ - Son Dakika


Advertisement