Bakan Yıldırım'dan Unakıtan'a Ziyaret - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bakan Yıldırım'dan Unakıtan'a Ziyaret

Bakan Yıldırım\'dan Unakıtan\'a Ziyaret
15.12.2012 09:24

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım böbrek rahatsızlığı nedeniyle Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne tedavisi süren Maliye eski Bakanı Kemal Unakıtan'ı ziyaret etti.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım böbrek rahatsızlığı nedeniyle Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne tedavisi süren Maliye eski Bakanı Kemal Unakıtan'ı ziyaret etti.

Bugün saat 20.00 sıralarında Antalya Havalimanı'na gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Salı günü böbrek rahatsızlığı şikayeti üzerine Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi gören Maliye eski Bakanı Kemal Unakıtan'ı ziyaret etti. B Blok'taki VIP servisinde kalan Unakıtan'la yaklaşık yarım saat görüşen Bakan Yıldırım hastane çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kemal Unakıtan'ın çok moralli olduğunu söyleyen Bakan Yıldırım 'Durumu gayet iyi. Gereken tedavi ne ise onu yapacaklar. Eski günlerimi hatıralarımızı şöyle bir hatırladık. Daha fazlada hastanın yanında kalmak doğru değil diye izin istedimö dedi. Bakan yıldırım bir gazetecinin sorusu üzerineö Başbakanımızda tabi ki gelip ziyaret edebilirö şeklinde konuştu. Beraberindekilerle birlikte hastaneden çıkış yapan Bakan Binali Yıldırım Antalya'dan ayrılmak üzere havalimanına hareket etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Yıldırım'dan Unakıtan'a Ziyaret - Son Dakika


Advertisement