Bakan Yılmaz: Çözüm Sürecinde Muhatabımız Halktır (2) - Son Dakika
Güncel

Bakan Yılmaz: Çözüm Sürecinde Muhatabımız Halktır (2)

Bakan Yılmaz: Çözüm Sürecinde Muhatabımız Halktır (2)

Chp TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas'taki ziyaretleri çerçevesinde CHP Sivas İl Başkanlığını ziyaret etti.

01.05.2015 20:00

Chp TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas'taki ziyaretleri çerçevesinde CHP Sivas İl Başkanlığını ziyaret etti. CHP İl Başkanı Ahmet Turan Temel, CHP Sivas Milletvekili adayı Ali Akyıldız, Haydar Gölbaşı ile bir süre sohbet eden Bakan İsmet Yılmaz, iki adaya da seçimlerde başarı diledi. CHP ve Ak Parti'nin gayesinin Sivas'a daha iyi hizmet etmek olduğunu belirten Bakan Yılmaz, "Ama biz diyoruz ki, biz daha iyi hizmet ederiz, onların fazla tecrübesi yok. Onlar da diyecek ki bir yerden başlayalım, biz de tecrübe kazanalım diyebilecekler. CHP gösterilebilecek en iyi adaylarla yola çıktı, hayırlı uğurlu olsun. Barış içerisinde, kardeşlik içerisinde ülkemiz, Sivas, demokrasi kazansın diyoruz. Ortak paydamız Sivas ve Türkiye'dir. Hiçbir yabancımız, gayrımız yoktur, her birimiz farklı bakış açısıyla ülkemize hizmet etmeye çalışıyoruz" dedi.

CHP İl Başkanı Ahmet Turan Temel ise ziyaret için teşekkür ederek, "Seçim atmosferinin ne kadar düzgün bir atmosferde geçtiğini herkes görüyor. Sayın bakanım dedi ki biz tecrübeliyiz, tabi biz de kurucu partiyiz. Bu dönemde gündeme getirdiğimiz politikalarımızı halka iyi yansıtırsak, halk kazanacak, Sivas kazanacak diyoruz. Geldikleri için çok teşekkür ediyorum. Onlara da başarılar diliyorum" diye konuştu.

Bakan Yılmaz CHP ziyaretinin ardından kent merkezinde  vatandaşlar ile sohbet ederek seçimde destek istedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Yılmaz: Çözüm Sürecinde Muhatabımız Halktır (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement