Bakırköy'de Milli Coşku, Yeşilköy Çiroz Sahili'nde Yaşandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bakırköy'de Milli Coşku, Yeşilköy Çiroz Sahili'nde Yaşandı

14.06.2026 12:35  Güncelleme: 14:23

Bakırköy Belediyesi, 24 yıl aradan sonra Dünya Kupası’na katılan A Milli Futbol Takımı’nın ilk maçını Yeşilköy Çiroz Sahili’nde dev ekranla yayınladı. Yüzlerce vatandaş, Türk bayraklarıyla takıma destek verdi.

(İSTANBUL) - Bakırköy Belediyesi, 24 yıl aradan sonra Dünya Kupası finallerinde mücadele eden A Milli Futbol Takımı'nın ilk maçını, Yeşilköy Çiroz Sahili'ne kurduğu dev ekranda vatandaşlarla buluşturdu. Sahili dolduran yüzlerce vatandaş, ay yıldızlı ekibe tek yürek halinde destek verdi.

Bakırköy Belediyesi, A Milli Futbol Takımı'nın 2026 FIFA Dünya Kupası'ndaki ilk maçını tek yürek izlemek amacıyla Yeşilköy Çiroz Sahili'ne dev ekran kurdu. 24 yıl sonra yeniden Dünya Kupası sahnesine çıkan ay yıldızlıların mücadelesi, Bakırköylüler tarafından büyük bir ilgiyle takip edildi. Maç saatinden önce sahile gelen yüzlerce vatandaş, Türk bayraklarıyla tribün atmosferini aratmayan bir ortam oluşturdu.

Karşılaşma boyunca milli takımın her atağında heyecanlanan, her pozisyonunda nefeslerini tutan vatandaşlar, ay yıldızlı ekibe alkış ve tezahüratlarla destek vererek Dünya Kupası coşkusunda tek yürek olmanın mutluluğunu yaşadı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Bakırköy'de Milli Coşku, Yeşilköy Çiroz Sahili'nde Yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement