Balıkesir Katil Zanlısı: "Bugüne Kadar Horlandım, Bundan Sonra Adımı Herkes Duyacak" - Son Dakika
Güncel

Balıkesir Katil Zanlısı: "Bugüne Kadar Horlandım, Bundan Sonra Adımı Herkes Duyacak"

Katil zanlısı: "Bugüne kadar horlandım, bundan sonra adımı herkes duyacak"Balıkesir'de, sevdiği kızı vermeyen ailenin evini basarak av tüfeğiyle 3 kişiyi öldürüp, 4 kişiyi de yaralayan ve katliamı da sosyal medyadan yayınlayan Ali Saral'la (26) ilgili ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor.

21.02.2018 20:18

Katil zanlısı: "Bugüne kadar horlandım, bundan sonra adımı herkes duyacak"

Balıkesir'de, sevdiği kızı vermeyen ailenin evini basarak av tüfeğiyle 3 kişiyi öldürüp, 4 kişiyi de yaralayan ve katliamı da sosyal medyadan yayınlayan Ali Saral'la (26) ilgili ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Katil zanlısı Ali Saral'ın, olumsuz yanıt aldığı Gülşen Çetinkaya'nın (20) evini basmaya gitmeden 3 saat önce, benzin aldığı bir akaryakıt istasyonunda çalışanlara, 'Bugüne kadar horlandım, bundan sonra adımı herkes duyacakö dediği ortaya çıktı.

Havran İlçesine bağlı Eseler köyünde yaşayan Ali Saral, Hüseyinbeşeler köyünden Gülşen Çetinkaya'yı 2 yıl önce ailesinden istedi. Hasan ve Melike Çetinkaya, kızı Gülşen Çetinkaya'yı Ali Saral'a vermedi. Bunun üzerine 3 gün önce Çetinkaya ailesinin evini iki tüfekle basan Ali Saral, kızın annesi Melike Çetinkaya (38) ile kardeşleri Ebru Çetinkaya (16) ve Tuncay Çetinkaya'yı (17) öldürdü. Ali Saral, Gülşen Çetinkaya ile diğer kardeşi Yasin Çetinkaya (2) ve silah sesleri üzerine eve koşan ailenin yakınları Bayram Eren ile oğlu Murat Eren'i yaraladı. Katliamı cep telefonuyla sosyal medyadan canlı yayınlayan Saral, yakalandıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi. Cenazeler ise Hüseyinbeşeler köyünde dün akşam toprağa verildi. Kan donduran olayın ardından her geçen dakika yeni yeni ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Ali Saral'ın katliamı yapmadan 3 saat önce Hüseyinbeşeler köyüne 10 kilometre uzaklıkta bir akaryakıt istasyonundan plakası motosiklet ile 30 TL'lik benzin aldığı görüntüleri akaryakıt istasyonunun güvenlik kameralarına yansıdı. Ali Saral'ın akaryakıt istasyonundaki çalışanlara, 'Bugüne kadar horlandım bundan sonra adımı herkes duyacakö dediği ortaya çıktı.

Balıkesir Katil Zanlısı: "Bugüne Kadar Horlandım, Bundan Sonra Adımı Herkes Duyacak"
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesir Katil Zanlısı: 'Bugüne Kadar Horlandım, Bundan Sonra Adımı Herkes Duyacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement