BALIKESİR/ TÜİK Balıkesir Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ve Balıkesir'in 2015 yılı "Hanehalkı Tüketim Harcaması İstatiklerini" açıkladı.
TÜİK'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, Balıkesir ve Çanakkale illerinde hane halkları harcamalarında en fazla payı yüzde 25,1 ile "Konut ve Kira", yüzde 24,6 ile
"Gıda ve Alkolsüz İçecekler", yüzde 15,1 ile "UIaştırma" ve yüzde 6,4 ile "Alkollü içecekler, Sigara ve Tütün" harcama gruplarının yer aldığı bildirildi.
Ayrıca bu iki kentin hane halkı harcamalarında "Alkollü içecekler, Sigara ve Tütün" harcama grubuna ayırdığı pay ile istatistiki bölgeler arasında Türkiye'de 2. sırada, konut ve kira harcama grubunda ise 6. sırada yer aldığı belirtildi.
Son Dakika › Güncel › Balıkesir ve Çanakkale 'Hanehalkı Tüketim Harcaması İstatikleri' Açıklandı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?