TFF 1'inci Lig'de ilk hafta evinde Adana Demirspor ile 2-2 berabere kalan Balıkesirspor Baltok'un cumartesi günü deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor'la oynayacağı ikinci hafta karşılaşması Elazığ'a alındı.
Erzurumspor yönetimi Kazım Karabekir Stadı'ndaki Passolig turnikelerinin tamamlanamamasını gerekçe göstererek maçın Elazığ'da oynanması için başvuruda bulunurken, talebe olumlu yanıt veren Futbol Federasyonu da müsabakanın 19 Ağustos Cumartesi günü saat 19.30'da Elazığ Atatürk Stadı'nda oynanacağını duyurdu.
Bu arada ev sahibi ekibin cezası yüzünden Erzurumsporlu taraftarların alınmayacağı karşılaşmayı Balıkesirsporlu taraftarlar izleyebilecek. Bu durumun kendileri için avantaj olduğunu dile getiren Teknik Direktör Can Cangök Elazığ'dan 3 puanla dönmek istediklerini söyledi.
Öte yandan Balıkesirspor Baltok Kulüp Müdürü Onur Övge görevinden ayrıldı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Onur Övge'ye bugüne kadar kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz" denildi.
- Balıkesir
Son Dakika › Güncel › Balıkesirspor'un Erzurumspor ile Oynayacağı Maç Elazığ'a Alındı - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?