Banka ve Kredi Kartlarını Kopyalayan 3 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Banka ve Kredi Kartlarını Kopyalayan 3 Kişi Tutuklandı

Antalya'da ATM cihazına yaptıkları düzenekle banka ve kredi kartı bilgilerini kopyalayan 3 kişi tutuklandı.

12.10.2017 21:11

Antalya'da ATM cihazına yaptıkları düzenekle banka ve kredi kartı bilgilerini kopyalayan 3 kişi tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Muratpaşa ilçesindeki bir ATM önünde 2 şüphelinin elinde çok sayıda kart bulunduğu ihbarını değerlendirdi.

Ekiplerin yaptığı çalışmada ATM'den para çeken ve ellerinde çok sayıda banka ve kredi kartı bulanan A.Ç ve İ.Ş'nin kartları bir araca saklamaya çalıştığı tespit edildi.

Zanlıların üst ve arabalarında yapılan aramada, bir çanta içinde 15 bin 620 lira, 36 adet bir markete ait manyetik şeritli üyelik kartı ve Ü.K. adına bir kredi kartı bulundu.

ATM cihazına yaptıkları düzenekle banka ve kredi kartı bilgilerini kopyalan A.Ç, İ.Ş. ve onlarla birlikte hareket ettiği anlaşılan F.K. gözaltına alındı.

Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmada ise zanlıların, bazı kişilerin hesap bilgilerini 36 manyetik şeritli kartlara aktararak, bankadaki paralarını çektikleri belirlendi.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 3 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Banka ve Kredi Kartlarını Kopyalayan 3 Kişi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement