Bankı Mesken Tuttu, "Lütfen Yatağıma Oturmayın" Yazısı Astı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bankı Mesken Tuttu, "Lütfen Yatağıma Oturmayın" Yazısı Astı

Bankı Mesken Tuttu, "Lütfen Yatağıma Oturmayın" Yazısı Astı
15.12.2015 16:31

Samsun’da 21 yaşındaki bir genç, Cumhuriyet Meydanı’ndaki banka “Lütfen yatağıma oturmayın” yazısı asarak saatlerce burada uyudu.

Samsun'da 21 yaşındaki bir genç, Cumhuriyet Meydanı'ndaki banka "Lütfen yatağıma oturmayın" yazısı asarak saatlerce burada uyudu.

Samsun'da psikolojik sorunları olduğunu iddia eden 21 yaşındaki O.G., Cumhuriyet Meydanı'ndaki banklardan birini mesken tuttu. Kimsenin kendisini rahatsız etmesini istemeyen genç, yattığı bankın üzerine "Lütfen yatağıma oturmayın" ibaresi yer alan bir kağıt yapıştırdı. Çevreden geçen vatandaşların şaşkın bakışları arasında saatlerce uykusuna devam eden O.G., kendisinin yanına gelerek yardım etmek isteyen vatandaşların yardım çağrılarını da geri çevirdi.

Vatandaşların kendi arasında konuştuğu, "Bu durum hep anaların babaların yüzünden" lafına sinirlenen O.G., bu sözlerin doğruyu yansıtmadığını, annesinin ve babasının bu durumuyla ilgisinin olmadığını belirterek, yattığı banktan kalkarak çevredekilerin şaşkın bakışları arasında olay yerinden uzaklaştı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bankı Mesken Tuttu, 'Lütfen Yatağıma Oturmayın' Yazısı Astı - Son Dakika


Advertisement