Bar Çıkışı Kavga Cinayetle Sonuçlandı - Son Dakika
Güncel

Bar Çıkışı Kavga Cinayetle Sonuçlandı

Bar Çıkışı Kavga Cinayetle Sonuçlandı

Kartal'da bar çıkışı kendisini beklemeyen kız arkadaşının bindiği korsan taksi sürücüsünü bıçaklayarak öldüren İsmail A., ile suç ortağı Kadir T., yakalandı.

15.04.2012 12:27

Kartal'da bar çıkışı kendisini beklemeyen kız arkadaşının bindiği korsan taksi sürücüsünü bıçaklayarak öldüren İsmail A., ile suç ortağı Kadir T., yakalandı. Zanlı İsmail A'nı alkollü olduğunu korkutma amaçlı bıçak çıkardığını söylediği öğrenildi.

Edilen bilgilere göre olay Kartal Havana Bar çıkışında meydana geldi. Barda çalışan Yeşim S., (30) İsmail A., (46) ve Kadir T'yle (38) birlikte sabah 04.30 sıralarında dışarı çıktı. İsmail A., otomobilini almak için otoparka gitti ancak dakikalarca gelmedi. Bekletildiği için sinirlenen Yeşim S, daha önceden de tanıdığı bir korsan taksiciyi çağırdı. Erdal Yılmaz'ın kullandığı (28) ve yanında arkadaşı Hakan S'nin bulunduğu korsan taksiye binen Yeşim S, evine gitmek üzere yola çıktı. Duruma sinirlene İsmail

A, yanındaki arkadaşıyla birlikte Yeşim S'nin bindiği korsan taksiyi takip etmeye başladı.

Kısa bir takibin ardından E-5 üzerindeki Kartal Köprüsü altında korsan taksinin önünü kesen İsmail A., otomobilinden aşağı inerek Yeşim S ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine araya korsan taksici Erdal Yılmaz girdi. Bıçakların da kullanıldığı kavgada İsmail A., Erdal Yılmaz'ı sağ bacağından, arkadaşı Hakan S.'yi de kolundan yaraladı. Erdal Yılmaz, aldığı bıçak darbesi nedeniyle kan kaybından hayatını kaybetti. Hakan S'nin ise durumunun iyi olduğu bildirildi.

Olaydan sonra kayıplara karışan İsmail A., ve Kadir T., Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yakalandı. İsmail A'nın "Alkollüydüm. Bıçağımı korkutmak amacıyla çıkarmıştım. Öldürmek niyetim yoktu" dediği öğrenildi. İki şüpheli Kartal Adliyesi'ne sevk edildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bar Çıkışı Kavga Cinayetle Sonuçlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement