Bar İşletmecisinin Cinayet Zanlısı Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Bar İşletmecisinin Cinayet Zanlısı Yakalandı

Bar İşletmecisinin Cinayet Zanlısı Yakalandı

Mersin'de bar işletmecisi 33 yaşındaki Sercan Kinli'yi öldürdükleri iddiasıyla aranan kardeşlerden Muzaffer Kartal yakalandı.

29.11.2015 14:51

Mersin'de bar işletmecisi 33 yaşındaki Sercan Kinli'yi öldürdükleri iddiasıyla aranan kardeşlerden Muzaffer Kartal yakalandı. Polis, olayla ilgisi olduğu iddia edilen 5 kişiyi de gözaltına aldı.

Olay, çarşamba günü merkez Akdeniz İlçesi'ndeki Camişerif Mahallesi'nde bulunan ve içinde çok sayıda barın yer aldığı Antik Han'da meyddana geldi. Handa bar işletmeciliği yapan 32 yaşındaki Mahmut ve Muzaffer Kartal kardeşlere ait işyerine aynı handa bar işleten Sercan, 35 yaşındaki Serkan ve 31 yaşındaki Sertan Kinli kardeşler geldi. Kaçak iddia oynattığı öne sürülen Sercan Kinli, Kartal kardeşlerin yanındaki İ.D.'den alacağı olan 40 bin TL'yi istedi. Burada küfürleşme sonucu tartışma çıktı. Tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi ile Muzaffer ve Mahmut Kartal, Kinli kardeşlere tabancayla ateş etti. Vücuduna 9 kurşun isabet eden Sercan Kinli olay yerinde ölürken, Sertan Kinli ağır yaralandı, Serkan Kinli ise yara almadan kurtuldu. Muzaffer ve Mahmut Kartal kardeşler de kaçtı.

Olayın ardından Kartal kardeşleri yakalamak için çalışma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Muzaffer Kartal ve İ.D. ile olayla ilgisi olduğu belirtilen S.Ö., M.M., S.Ü. ve Ö.K.'yı yakaladı. 6 şüpheli, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili aranan Mahmut Kartal'ın yakalanması için de çalışmaların devam ettiği belirtildi. - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bar İşletmecisinin Cinayet Zanlısı Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement