Bartın'da kaza: Elektrikli motosikletliye yardım eden otomobile başka bir motosiklet çarptı - Son Dakika
Güncel

Bartın'da kaza: Elektrikli motosikletliye yardım eden otomobile başka bir motosiklet çarptı

Bartın'da meydana gelen kazada, elektrikli motosikletliye yardım etmek için park eden otomobile başka bir motosiklet çarptı. Kaza anı cep telefonu kamerasıyla görüntülendi ve 3 kişi hafif yaralandı.

02.12.2023 22:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BARTIN'da, kaza yapan elektrikli motosikletliye yardım için yol kenarına park eden otomobile, arkadan başka bir motosiklet çarptı. 3 kişinin hafif yaralandığı kaza, cep telefonuyla görüntülendi.

Kaza, dün saat 23.00 sıralarında, Tuna Mahallesi Türbe mevkisinde meydana geldi. Oğuzhan Gökçe kullandığı 74 AAV 812 plakalı elektrikli motosiklet kayıp devrilince hafif yaralandı. Bu sırada arkadan gelen 74 BS 959 plakalı otomobilin sürücüsü Şuayip Orhan (22), Gökçe'ye yardım etmek için aracını yolun sağına park etti. Park halindeki otomobile Baran Çil (17) yönetimindeki 67 ACL 348 plakalı motosiklet ise arkadan çarptı. Çapmanın şiddetiyle yola savrulan motosiklet sürücüsü ve yolcusu Batıkar Şimşiroğlu (19) yaralandı. Hafif yaralanan toplam 3 kişi, ihbarla olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılar, tedavileri sonrası taburcu oldu.

Bu arada, Baran Çil'in motosikletiyle park halindeki otomobile çarptığı anlar, o sırada evinin balkonundan çekim yapan kişinin cep telefonu kamerasına yansıdı.

Bartın\'da kaza: Elektrikli motosikletliye yardım eden otomobile başka bir motosiklet çarptı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bartın'da kaza: Elektrikli motosikletliye yardım eden otomobile başka bir motosiklet çarptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement