Başakşehir'de 2 Bin Şişe Sahte İçki Ele Geçirildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Başakşehir'de 2 Bin Şişe Sahte İçki Ele Geçirildi

Başakşehir\'de 2 Bin Şişe Sahte İçki Ele Geçirildi
25.12.2014 03:38  Güncelleme: 08:46

Başakşehir'de polisin baskın yaptığı 4 katlı imalathanede, 2 bin şişe sahte içki ele geçirildi. Operasyonda yabancı uyruklu 7 şüpheli gözaltına alındı.

Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sahte içki üretimi yapıldığı belirlenen imalathaneye dün operasyon düzenledi. İkitelli'de bir sanayi sitesi içerisinde bulunan 4 katlı imalathaneye yapılan baskında, 2 bin şişe dolumu yapılmış ve satışa hazır kaçak içki ele geçirildi.

Baskın sonrası dolum yapılan özel cihazlar, şişelere marka basımında kullanılan aletler ve çok sayıda boş şişeye el konuldu.

3 BİN ŞİŞELİK DAHA MALZEME VARDI

Çalışan işçiler için yatakhanelerin dahi bulunduğu imalathanede, yaklaşık 3 bin şişelik daha üretim yapılabilecek ham madde bulunduğu belirtildi.

YILBAŞI GECESİ MİLLETİ ZEHİRLEYECEKLERDİ

Özellikle yılbaşı gecesi için piyasaya sürüleceği öğrenilen içkilere polis tarafından el konulurken, operasyonda tamamı yabancı uyruklu 1'i kadın 7 kişi gözaltına alındı.

İmalathanenin sahibi olan kişinin ise yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başakşehir'de 2 Bin Şişe Sahte İçki Ele Geçirildi - Son Dakika


Advertisement