Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi - Son Dakika
Güncel

Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve çeşitli sivil toplum kurum kuruluşlarınca ortaklaşa düzenlenen programda başarılı öğrencilere ödüller verildi.

15.01.2016 10:55

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Ahmet Yesevi Gençlik Merkezi'ndeki faaliyetlerde Gençlik Merkezi Müdürü Hacı Çetin ve komisyon üyelerinin belirlemiş olduğu başarılı olan öğrencilere Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Stk'lar tarafından toplanan ödüller sahiplerine dağıtıldı.

Programda Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Hakan Keşküş, tüm çocukların topluma yararlı ve bilinçli birer birey olmalarını istediklerini belirterek "Günümüzde eğitime katılabilen bugünün küçükleri, geleceğin büyükleri olan çocuklarımıza ufak da olsa destek verebilmenin sevinci ve huzuru i" dedi.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan yardımların öğrencileri sevindirmesinin yanı sıra örnek teşkil edecek bir çalışma olduğuna da dikkat çeken Keşküş, "Bizler her zaman görevlerini en iyi şekilde yapma gayreti içerisindeyiz. Dolayısıyla bu güzelliklerin arttırılması yönünde bütün ekibimiz ile beraber hummalı çalışmalar yapmaktayız. Bundan sonra bu tür aktiviteler ve ödüllerle gençlerimizin başarısını ödüllendirmeye devam edeceğiz. Bunun yanı sıra Viranşehir ilçemizde voleybol turnuvasında gerek davranışları ile gerek oyun disiplini ve teknik yapısıyla örnek bir davranış sergileyen Viranşehir Anadolu Lisesi 11. Sınıf öğrencisi Rabia Durman kızımızı tebrik ediyoruz, inşallah kızımıza vermiş olduğumuz ödülle bu başarısını daha üst noktalara getirecektir. Bundan sonraki spor hayatında kendisine başarılar diliyoruz. Bu önemli ve anlamlı organizasyonumuza katkısı olan herkese en kalbi duygularım ile teşekkür ediyorum" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement