Başbakan Erdoğan'dan Aydın'da 7 Dakikalık Görüşme - Son Dakika
Güncel

Başbakan Erdoğan'dan Aydın'da 7 Dakikalık Görüşme

Başbakan Erdoğan\'dan Aydın\'da 7 Dakikalık Görüşme

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Aydın'daki mitingi sonrası Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu ile 7 dakika özel görüşme yaptığı ortaya çıktı.

07.08.2014 19:44  Güncelleme: 10:28

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dün Aydın'daki mitingi sonrası Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu ile 7 dakika özel görüşme yaptığı ortaya çıktı.

Seçim çalışmaları kapsamında Aydın Adnan Menderes Stadyumu'na helikopterle inen Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılayanlar arasında bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun özel görüşme talep ettiği öğrenildi. Miting sonrası Başbakan Erdoğan'ı uğurlamak için tekrar stadyuma giden Başkan Çerçioğlu ile Başbakan Erdoğan'ın VİP salonunda 7 dakikalık özel görüşme yaptığı belirtildi.

ÇERÇİOĞLU: AYDIN'IN SORUNLARINI İLETTİM

Görüşmeye Başbakan'ın eşi Emine Erdoğan'ın da katıldığı ifade edildi. Görüşme sonrası AK Parti Aydın Milletvekili Semiha Öyüş'ün "Özlem Hanım ne görüştünüz?" sorusuna Başkan Çerçioğlu'nun, "Aydın'ın sorunlarını ilettim" cevabını verdiği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başbakan Erdoğan'dan Aydın'da 7 Dakikalık Görüşme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • İskender: Manevi babası İlhami Ortekin, nasıl hülle bir düşünceyle AKP partisine geçtiyse ve bulduğu ilk fırsatta o partiyi de menfaati doğrultusunda terkettiyse Özlem Çerçioğlı'da AKP'ye geçmeyi tasarlıyor olabilir. . . 0 0 Yanıtla

Advertisement