Başbakan Erdoğan, El Sallayan İşçilerle Sohbet Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Başbakan Erdoğan, El Sallayan İşçilerle Sohbet Etti

03.04.2014 20:19  Güncelleme: 20:57

Başbakan, kendisine el sallayan inşaat işçilerinin yanına giderek onlarla sohbet etti. O sırada bir işçi telefonuyla selfie pozu çekti.

Başbakan Erdoğan, saat 15.30'da konutundan ayrılarak 3'üncü köprünün inşaat sahasını gezdi. Ardından helikopterle buradan ayrılan Başbakan Erdoğan, daha sonra Üsküdar Kısıklı'daki konutu önündeki piste indi. Burada kendisini selamlayan ve tezahüratlarda bulunan işçilere el sallayan Erdoğan, daha sonra el işaretiyle yanlarına gideceğini anlatmaya çalıştı. Bir süre sonra makam aracına binen Erdoğan, helikopter pistinin karşısındaki inşat işçilerinin yanına gitti.

İŞÇİLERLE BULUŞTU

Seçim öncesi helikopterle evine geldiği sırada, pistin hemen karşısındaki inşaat işçilerinin selamladığı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan bugün karşılık geldi. Üçüncü Boğaz Köprüsü inşaatının şantiyesinde incelemelerde bulunan Erdoğan, helikopterle Kısıklı'daki evinin yakınındaki helikopter pistine indi. Erdoğan, pistin hemen karşısındaki inşaata uğrayarak, kendisini selamlayan işçilerle buluştu. İnşaat sahipleri ve işçilerle tokalaşan Erdoğan, yaklaşık 10 dakika sohbet etti.

İŞÇİ SELFIE ÇEKTİ

Sohbet etmek için yanlarına gelen Başbakan'la bol bol fotoğraf çekmek isteyen işçilerden bir tanesi cep telefonunu çıkararak selfie pozu çekti.

AK PARTİ BAYRAKLARIYLA BAŞBAKANI SELAMLADILAR

O sırada yoldan geçen bir aile, indikleri araçlarından Ak Parti'nin seçim müziğini çalarak, parti bayraklarıyla Erdoğan'ı selamladı. Başbakan Erdoğan, işçilerle toplu fotoğraf çektirdikten sonra yeniden makam aracına binerek evine geçti.


Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başbakan Erdoğan, El Sallayan İşçilerle Sohbet Etti - Son Dakika


Advertisement