Başbakan Yıldırım - ABD'de Gerçekleştireceği Görüşmeler - Son Dakika
Son Dakika Logo

Başbakan Yıldırım - ABD'de Gerçekleştireceği Görüşmeler

07.11.2017 11:00

- Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna'nın salona girişi Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşması ANKARA - Başbakan Binali Yıldırım, Esenboğa Havalimanı'ndan ABD'nin başkenti Washington'a hareket etmeden önce basın toplantısı düzenledi.

- Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna'nın salona girişi

Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşması ANKARA - Başbakan Binali Yıldırım, Esenboğa Havalimanı'ndan ABD'nin başkenti Washington'a hareket etmeden önce basın toplantısı düzenledi.

Başbakan Yıldırım: "(ABD'de gerçekleştireceği görüşmeler) Özellikle Türkiye-ABD arasındaki Suriye, Irak meseleleri, FETÖ konusundaki ABD ile ilgili taleplerimiz ve bu konuda bundan sonraki aşama, kapsamlı bir şekilde dile getirilecek. Ayrıca PYD/ YPG ve DEAŞ ile mücadele konusunda da aramızda mevcut olan bazı sorunları açıklıkla, iki müttefikin hukukuna uygun bir şekilde ele almayı hedefliyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan Yıldırım - ABD'de Gerçekleştireceği Görüşmeler - Son Dakika


Advertisement