Başbakan Yıldırım: "Başika'daki Askerlerimiz Deaş'la Mücadeleye Katılacak Olanlara Eğitim Vermek... - Son Dakika
Güncel

Başbakan Yıldırım: "Başika'daki Askerlerimiz Deaş'la Mücadeleye Katılacak Olanlara Eğitim Vermek...

Başbakan Yıldırım: "Başika'daki askerlerimiz DEAŞ'la mücadeleye katılacak olanlara eğitim vermek üzere oradalar.

06.10.2017 14:23

Başbakan Yıldırım: "Başika'daki askerlerimiz DEAŞ'la mücadeleye katılacak olanlara eğitim vermek üzere oradalar. Irak da DEAŞ'la mücadele ettiğine göre, burada eğitilen Ninova mücahitleri, muhafızları da bu işte önemli görev ifa ettiğine göre aramızda bu konunun mesele olmaması gerektiğini düşünüyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan Yıldırım: 'Başika'daki Askerlerimiz Deaş'la Mücadeleye Katılacak Olanlara Eğitim Vermek... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement