Başkan Ali İnci'den SEDAŞ'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Başkan Ali İnci'den SEDAŞ'a Teşekkür Ziyareti

Başkan Ali İnci\'den SEDAŞ\'a Teşekkür Ziyareti

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, SEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Bekir Sami Güven'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

25.03.2013 10:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci SEDAŞ'a Teşekkür ziyaretinde bulundu.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, SEDAŞ İcra Kurulu Başkanı Bekir Sami Güven'i, makamında ziyaret ederek SEDAŞ'ın Hendekte yaptığı çalışmaları değerlendirerek, SEDAŞ'a teşekkür etti. İlçenin her yönüyle modern bir görünüme kavuştuğunu belirten Başkan İnci, "Altyapı çalışmalarının tamamlanması için büyük çalışmalar yapıldığını ve SEDAŞ'ın da bu çalışmalara katkı sağladığını belirterek, özellikle ilçe merkezinde elektrik kablolarının yeraltına alınması ile daha güzel bir görüntü oluştuğunu ifade etti.

Yapılan çalışmalara teşekkür eden İnci'ye 2013 yılı yatırımları hakkında Bekir sami Güven tarafından, bilgi verildi. Ziyarette Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. ( SEDAŞ ) Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan da hazır bulundu. Bekir Sami Güven, "Kurumlar arası diyaloğun çok önemli olduğunu ve Hendek'te yapılan çalışmanın ortak bir çalışmanın eseri olduğunu ifade ederek, Kurumlar birbirine destek olduğunda o bölgede hız kazanılıyor, başarı daha çabuk sağlanıyor. SEDAŞ olarak dağıtım bölgemizde en iyi hizmetin verilmesi için yatırımlarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Bölgede halkımıza enerji dağıtımında sorun olmayacak bir altyapı hazırlıyoruz." diye konuştu. SEDAŞ İcra Kurulu Başkanı Bekir Sami Güven de, ziyaretten memnuniyetini dile getirerek, yatırımların devam edeceğini belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Ali İnci'den SEDAŞ'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement