Başkan Bekir Yıldız'a Merhameti İçin Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Güncel

Başkan Bekir Yıldız'a Merhameti İçin Teşekkür Plaketi

Kocasinan Belediye Başkanı Yıldız, işveren unvanı taşımalarına rağmen hiçbir zaman klasik işveren tavrında hareket etmediklerini söyledi.

28.02.2014 10:04  Güncelleme: 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı Halil Özdemir, işçisine gösterdiği merhamet ve babacanlıktan dolayı Başkan Bekir Yıldız'a plaket takdim etti.

20 yıl zarfında Türkiye'ye örnek işveren belediye ve sendika olduklarına dikkat çeken Başkan Bekir Yıldız, "Kendimizi işçi olarak kabul ettik. Temel prensibimizi; çalışanlarımız muhannete muhtaç olmasın, evinde mahcup olmasın şeklinde belirledik. İş yerinden getirdiğiyle evini çevirebilme kaygısını çalışandan çok taşıdık. Allah'a hamdolsun, 1994 yılında görevi devraldıktan sonra birkaç ay kendi paramla ve arkadaşlarımdan borç alarak personel maaşı dağıttığımı biliyorum. Personelimizin, işçimizin, emeği geçen, belediyeye mal satan, belediyeden mal alan herkesin ödemesini vaktinde yapmaya özen gösterdik. Biz, bize düşen kısmıyla vaktinde ödeme ve mümkün olduğu kadar üst baremden ödemeye gayret ettik. Sizlere de teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımın hepsi bu gayrete karşılık verdi" dedi.

Kocasinan personelinin diğer devlet kurumlarında çalışanların en az bir buçuk, iki katı çalıştığına inandığını vurgulayan Başkan Bekir Yıldız, "Bu, alışıldıktan sonra kolay dönülecek bir şey değil. Türkiye'ye de örnek oldu. Size de teşekkür ediyorum, sendika olarak hep işinizde, görevinizde, işçimizin hakkının peşinde oldunuz. İşinde çalışan da hep başımızın üstünde yer aldı. Bu da güzel bir alışkanlık meydana getirdi" şeklinde konuştu.

20 yıldır Kocasinan Belediyesi'yle birlik, beraberlik, huzur içerisinde çalıştıklarının altını çizen Halil Özdemir de, "Hiçbir arkadaşımızın sizinle ufacık bir sıkıntısı olmadı. Çalışanlarımız 20 yıl boyunca alın teri kurumadan emeklerinin karşılığını aldı. Bu da bize birlik, beraberlik ve huzur içerisinde çalışma fırsatı verdi. Başkanım size teşekkür ediyorum. Hiçbir zaman merhametinizi, babacanlığınızı bizim ve çalışanlarınızın üzerinden eksik etmediniz. Kocasinan Belediyesi'ne yıllarca en güzel şekilde hizmet ettiniz. Başkanlık bitse bile siz gönüllerimizin başkanısınız. Hiçbir zaman unutmayacağız. Allah sizlerden razı olsun" şeklinde duygularını ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Bekir Yıldız'a Merhameti İçin Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement