Başkan Böcek, Personelinin Kadınlar Günü'nü Kutladı - Son Dakika
Güncel

Başkan Böcek, Personelinin Kadınlar Günü'nü Kutladı

08.03.2016 13:14

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, belediyede çalışan kadın personelin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak, personele çiçek verdi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, belediyede çalışan kadın personelin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak, personele çiçek verdi.Konyaaltı Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Başkan Böcek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla belediyenin çeşitli birimlerinde görev yapan 168 kadın personelle bir araya geldi.Çalışanlarla sohbet eden Böcek, yaşamın her alanında kadının emeğini görmenin mümkün olduğunu söyledi. Medeniyetlerin gelişmesi ve ilerlemesinde kadının büyük rol oynadığını vurgulayan Böcek, "Sevgisi ve özverisiyle aydınlık nesiller yetiştiren kadınlarımız, sanattan spora, eğitimden sağlığa kadar yaşamın tüm alanlarda büyük başarılara imza atıyor" dedi.Kadın çalışanlara çiçek ve çeşitli hediye veren Böcek, belediyede meclis üyesi, müdür ve çeşitli birimlerde görev yapan kadın çalışanlarla birlikte ilçenin gelişmesi için 18 yıldır başarılı çalışmalar yaptıklarını kaydetti. Böcek, "Hepinize göstermiş olduğunuz gayretten dolayı teşekkür eder, 8 Mart Kadınlar Gününüzü kutlarım" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başkan Böcek, Personelinin Kadınlar Günü'nü Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement