Başkan Cem Kara Denetimde - Son Dakika
Güncel

Başkan Cem Kara Denetimde

Başkan Cem Kara Denetimde

Cem Kara, Erhan Güzel ile beraber ilçedeki çalışmaları yerinde denetledi.

15.10.2012 11:38

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, geçtiğimiz gün Başkan Yardımcısı Erhan Güzel ile beraber Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürü ve Temizlik İşleri Müdürü'nü de yanına alarak, ilçedeki çalışmaları yerinde denetledi. Binkılıç Mahallesi ile başlayan denetlemeler, gün boyunca sürerek, sırasıyla Karacaköy, Çiftlikköy, Ovayenice, Çakıl, İzzettin ve Çatalca merkezi olarak devam etti. Bu denetimler sırasında şoförlerini yanına almayan Başkan Cem Kara makam aracını da kendisi kullandı.

1043 kilometre karelik yüzölçümü ile İstanbul'un yüzde 19'unu oluşturan Çatalca'da, Çatalca Belediyesi tarafından her mahalleye hizmet götürülüyor. Çatalca Belediyesi tarafından mahallelere kalıcı eserler yapılırken, temizlik hizmetleri de aksatılmadan devam ediyor. Bu çalışmalar da Belediye Başkanı Cem Kara tarafından bizzat yerinde inceleniyor.

Belediye Başkanı Cem Kara geçtiğimiz gün Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Güzel ile Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürü ve Temizlik İşleri Müdürü'nü de yanına alarak uzak mahallelerde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. İlk olarak Binkılıç Mahallesi'ne geçen Başkan Cem Kara burada bulunan eksikleri de bizzat yerinde takip ederek, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde eksiklerin bir an önce giderilmesi talimatını verdi. Mahalle merkezinden ara sokaklara kadar her yerin dolaşıldığı denetleme sırasında Binkılıç Mahallesi Çırçır mevkiinde Çatalca Belediyesi tarafından oluşturulan piknik alanı da gezildi. Yapılan çalışmalar ile birlikte güzel ve kullanılan bir alanın ortaya çıktığı piknik alanında Başkan Cem Kara, başkan yardımcısı ve daire müdürlerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra Binkılıç meydanına gelen Başkan Cem Kara burada vatandaşlarla bir araya gelerek, sohbet etti.

KARACAKÖY'DE CENAZEYE KATILDI

Binkılıç Mahallesi'nin denetiminin ardından sırada Karacaköy Mahallesi vardı. Karacaköy Mahallesi'nde de yine Binkılıç'ta olduğu gibi her sokağı gezen Başkan Cem Kara, önümüzdeki günlerde yapılacak kaldırım ve sokak çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Denetimin ardından 45 yaşında hayata gözlerini yuman İBB Mezarlık İşleri Müdürlüğü personeli Kenan Davulcu'nun cenazesine katılan Belediye Başkanı Cem Kara, burada cenaze evine de giderek, Davulcu'nun ailesine taziyede bulundu.

BAYRAMDA ÇİFTLİKKÖY VE OVAYENİCE DE HİZMETE GİRECEK

Karacaköy denetiminin ardından Çiftlikköy Mahallesi'ne geçildi. Burada yapılan Çiftlikköy Mahallesi Sosyal Tesisi'nde de çalışmaları denetleyen Başkan Cem Kara, Kurban Bayramı'nda sosyal tesisin açılacağını belirterek, Çiftlikköy Mahallesi'nin son derece modern ve kullanışlı bir yapıya kavuşacağını dile getirdi.

Çiftlikköy'den sonra durak Ovayenice Mahallesiydi. Burada da yapılan Ovayenice Mahallesi Sosyal Tesisi'ni gezen Başkan Cem Kara, Çiftlikköy'de olduğu gibi yine Kurban Bayramı'nda Ovayenice Sosyal Tesisi'nin açılışının yapılacağını belirtti. Başkan Cem Kara ayrıca Ovayenice Mahallesi'nde yapılan yol ve kaldırım çalışmalarını da yakından takip etti.

Ovayenice Mahallesi denetiminin ardından komşu mahalle Çakıl'a geçildi. Çakıl'da da vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Cem Kara her mahallede olduğu gibi burada da Kurban Bayramı öncesinde yapılan temizlik çalışmalarının sıklaştırılması talimatını verdi.

Çatalca merkezi dışında bulunan mahallelerin sonuncusu İzzettin'de de Başkan Cem Kara tüm mahallenin ara sokaklarına kadar girerek, yapılan yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde denetledi. Önümüzdeki günlerde yapılacak çalışmalar hakkında da bilgiler alan Belediye Başkanı Cem Kara, rotasını buradan Çatalca merkeze çevirdi. Çatalca merkezde yapılan çalışmaları da takip eden Başkan Cem Kara, Ferhatpaşa Mahallesi Manisa Bayırı mevkiinde yapılan meydan çalışmasını da inceledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Cem Kara Denetimde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement