Başkan Demir, Koltuğunu Ece Doğan’a Devretti - Son Dakika
Güncel

Başkan Demir, Koltuğunu Ece Doğan’a Devretti

Başkan Demir, Koltuğunu Ece Doğan’a Devretti

Ece Doğan, Başkan Demir'den Park Sayısının Arttırılmasını İstedi.

22.04.2011 23:21

Fatih'te bir gün öncesinden başlayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında 5. sınıf öğrencisi Ece Doğan, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'in koltuğuna oturdu.

Fatih Belediyesi Hizmet Binası'ndaki başkanlık makamına Hekimoğlu Ali Paşa İlköğretim Okul Müdürü Orhan Yurtsavaş, Okul Aile Birliği üyeleri ve üç arkadaşı ile birlikte gelen Ece Doğan ellerindeki çiçek buketlerini Başkan Demir'e sunarak eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler. Hekimoğlu Ali Paşa İlköğretim Okulu 5 – A sınıfı öğrencisi Ece Doğan, Başkan Demir'in makam koltuğuna oturarak bir süreliğine de olsa "Fatih Belediye Başkanı" oldu.

Koltuğu Başkan Demir'den devir alan Ece Doğan, öncelikli olarak trafik problemine dikkat çekti. Okullarının belediyeye yakın olmasına rağmen gelirken trafik sıkışıklığı problemi yaşadıklarını belirten Başkan Ece Doğan, Başkan Demir'den çözüm için de destek talebinde bulundu. Başkan Demir, koltuğunu devrettiği Başkan Ece Doğan'a Tarihi Yarımada Fatih'te tek yön uygulaması için bir çalışma başlattıklarını bunun trafik sıkışıklığına bir nebze de olsa çözüm olacağı ümidi içerisinde olduğunu belirtirken, Ece Doğan da vatandaşlardan özel araçlardan çok toplu taşıma araçlarının tercih etmelerini ve bisiklet kullanmalarını istedi.

Büyüdüğünde avukat olmak istediğini belirten Başkan Ece Doğan, Sultanahmet Meydanı'nın trafiğe kapatılmasının memnuniyet verici olduğunu, öğretmenleri ve sınıf arkadaşları ile bölgeyi çok rahat gezdiklerini söyledi. Başkan Doğan, Tarihi Yarımada Fatih'te oturmanın ayrıcalıklı olduğunu belirterek, okullarının yakınına Fatih Belediyesi tarafından yapılan Hekimoğlu Ali Paşa Parkı'ndan dolayı da Başkan Demir'e teşekkür etti ve park sayısının arttırılmasını istedi. Başkan Demir'de yeni parkların yapımı için yoğun gayret gösterdiklerini, ilçede park sayısının artacağı müjdesini verdi.

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Başkan Ece Doğan'a Hekimoğlu Ali Paşa İlköğretim Okulu adına Süleymaniye Cami'nin maketini hediye etti. Başkan Demir, ziyarete gelenlere de çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Demir, Koltuğunu Ece Doğan’a Devretti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement