Başkan Dündar'dan Ramazan Sohbetleri - Son Dakika
Güncel

Başkan Dündar'dan Ramazan Sohbetleri

Başkan Dündar\'dan Ramazan Sohbetleri

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Küçükbalıklı sakinleriyle teravih namazının ardından bir araya gelerek, Ramazan coşkusunu vatandaşlarla paylaştı

03.08.2011 21:57

Ramazan öncesi mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ziyaretlerini Ramazan ayında da sürdürüyor.

Önceki akşam teravih namazını Küçükbalıklı Mahallesi'nde kılan Başkan Dündar, vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Başkan Dündar'a AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Refik Özen ve Başkan Vekili İsmail Kuş da eşlik etti. Tek tek vatandaşların Ramazan ayını kutlayan Başkan Dündar, Mahalle esnafına da hayırlı işler diledi.

BİRLİK BERABERLİK AYI

11 ayın sultanı Ramazan'ın birlik ve beraberliği pekiştirdiğine dikkati çeken Başkan Dündar "Her akşam bir mahallede eğlence düzenliyor, Ramazan ruhunu Osmangazi'nin tarih kokan sokaklarında yaşıyoruz" diye konuştu. Dündar, "Mübarek Ramazan ayında vatandaşımızın yanında olmaya, bir dilim ekmeği bölüşüp, sorunlarını dinlemeye gayret ediyoruz" dedi.

Küçükbalıklı Mahallesi'ne yapılan yatırımlarla ilgilide vatandaşa bilgi veren Başkan Dündar, halktan gelen talepleri dinleyerek not almayı ihmal etmedi.

Mahalle sakinlerine Osmangazi Belediyesi'nce hazırlanan Ramazan imsakiyesini dağıtan Başkan Dündar "Bu ramazan Osmangazi'de çok renkli geçiyor. Elmasbahçeler Kültür Merkezi ve Eskici Mehmet Dede Aşevi'nde her akşam iftar yemeği veriyor, Gökdere Kültür Merkezi'nde Kayhan Ramazan eğlenceleri düzenliyoruz. Tüm halkımız bu büyük coşkuya davetli" dedi. Başkan Dündar, Ramazan ayı boyunca ziyaretlerine devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Dündar'dan Ramazan Sohbetleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement