Başkan Duruay Hemşeri Derneklerine Teşekkür Etti - Son Dakika
Güncel

Başkan Duruay Hemşeri Derneklerine Teşekkür Etti

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, 11. Uluslararası Gölbaşı Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği'nin üçüncü ve son gününde de stant ziyaretlerini sürdürdü.

22.09.2014 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atatürk Sahil Parkı'nda yer alan stantları bir bir gezen Başkan Duruay vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşla bol bol fotoğraf çektiren Başkan Duruay şenliğin tadını çıkardı.

KEŞKEK KAZANLARINI BAŞKAN DURUAY AÇTI

Halk oyunları gösterilerinin ardından Başkan Duruay, Gölbaşı Samsunlular Kültür Derneği'ni ziyaret etti. Alanda pişen keşkek kazanlarının açılışını ise dualar eşliğinde Başkan Duruay gerçekleştirdi.
Bereketli olması dolayısıyla okunan duaların ardından açılan kazanlarda pişen keşkekler stantta Gölbaşılılara ikram edildi.

THK'YA ALAN SÖZÜ

Keşkek ikramının ardından THK Gölbaşı Şubesi'ni ziyaret eden Başkan Fatih Duruay, THK Gölbaşı Şubesi'nin hava gösterilerini ilgi ile izledi, yapılan faaliyetler hakkında bilgi aldı. THK Gölbaşı Şubesi yöneticilerinin kullanabilecekleri bir alan istemeleri üzerine Başkan Duruay THK Gölbaşı Şubesi yöneticilerine alan sözü verdi.
Şenliğin üçüncü gününde ziyaretlerini sürdüren Başkan Duruay, ziyaret ettiği her stantta hemşeri derneklerine katılımlarından dolayı teşekkür ederek, çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Duruay Hemşeri Derneklerine Teşekkür Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement