Başkan Hazinedar, Bedensel Engelli Küçük Kızın Yüzünü Güldürdü - Son Dakika
Güncel

Başkan Hazinedar, Bedensel Engelli Küçük Kızın Yüzünü Güldürdü

Başkan Hazinedar, Bedensel Engelli Küçük Kızın Yüzünü Güldürdü

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, doğuştan bedensel engelli küçük Zehra’ya engelli motosikleti hediye etti.

09.08.2014 12:19

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, doğuştan bedensel engelli küçük Zehra'ya engelli motosikleti hediye etti. Motosikletin ilk deneme sürüşünü ise Hazinedar yaptı.

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, doğuştan bedensel engeli olan Zehra Ateş'in yüzünü güldürdü. Ateş ailesine destek olan Hazinedar, küçük Zehra'ya engelli motosikleti hediye etti. İki kişilik engelli motosikletinin ilk deneme sürüşünü ise Başkan Hazinedar yaptı.

Küçük Zehra'yı sırtında taşıyarak okula götüren anne Fatma Ateş, çok mutlu olduğunu belirterek, "Şimdiye kadar başvurmadığım yer kalmadı, Murat Başkan'ı tesadüfen bir etkinlikte gördüm, durumumu anlattım. Yine sözde kalır zannetmiştim ama başkan derhal imdadımıza yetişti. Keşke her başkan böyle olsa, Türkiye çok daha iyi yerlere gelir" dedi.

Engelli motosikletinin ilk deneme sürüşünü yapan Başkan Hazinedar, "Zehra için küçük bir iyilik yaptıysak ne mutlu bize. Engelli çocuklarımızın her zaman yanındayım. Tek isteğim yüzlerinin gülmesi ve hayatı daha rahat yaşayabilmeleri" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Hazinedar, Bedensel Engelli Küçük Kızın Yüzünü Güldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement