Başkan Köşker'e Nevşehir'den Konuklar - Son Dakika
Güncel

Başkan Köşker'e Nevşehir'den Konuklar

Başkan Köşker\'e Nevşehir\'den Konuklar

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'e Nevşehir'den selam getiren Ovaören Belediye Başkanı Şadi Dalkılıç, belediyecilik anlayışı ve vizyonuyla Başkan Köşker'i örnek aldıklarını söyledi

20.10.2011 13:34

Nevşehir'e bağlı Ovaören Belde Belediye Başkanı Şadi Dalkılıç, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'e konuk oldu. Gebze'nin kardeş şehirlerinden birisi olan Gülşehir'e bağlı olan Ovaören beldesinden gelen konuklarını ağırlamaktan ötürü mutlu olduğunu ifade eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, iki kent arasındaki kardeşlik bağlarının daha da gelişmesi için başlattıkları çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

Kendisi de Nevşehirli olan Başkan Köşker'in belediyecilik alanında Gebze'ye vermiş olduğu hizmetlerle gururlandıklarını ifade eden Ovaören Belediye Başkanı Şadi Dalkılıç, "Sayın Köşker'in ilçenizde başlattığı hizmet yarışını biz de kendi bölgemiz için örnek alacağız. İki kardeş şehir arasındaki bağların güçlenmesi adına üzerimize düşen görevleri yerine getirme arzusundayız. Sayın başkana ve Gebzeli kardeşlerimize Nevşehir'den, Ovaören'den kardeş selamı getirdik" dedi. Ovaören Belediye Başkanı Şadi Dalkılıç'a Başkan Köşker'i ziyaretinde İstanbul Anadolu Yakası Nevşehirliler Derneği Başkanı Mustafa Şen eşlik etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Köşker'e Nevşehir'den Konuklar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement