Başkan Odabaşı, "Kardeşlik" Şöleninde - Son Dakika
Güncel

Başkan Odabaşı, "Kardeşlik" Şöleninde

Başkan Odabaşı, "Kardeşlik" Şöleninde

Yakup Odabaşı, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır ve Çevre İlleri Derneğinin düzenlediği 1. Kardeşlik Şöleninde birlik ve beraberlik mesajı verdi.

11.02.2014 09:46  Güncelleme: 09:44

Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır ve Çevre İlleri Derneği (KAİ) tarafından düzenlenen 1. Kardeşlik Şöleni'ne katılan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, birlik ve beraberlik mesajı verirken, Gölbaşı'nda farklı kültürlerin yaşatılıyor olmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, derneğin düzenlediği 1. Kardeşlik Şöleni'ne katıldı. Siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, hemşehri dernekleri yöneticileri, mahalle muhtarları ve çok sayıda Gölbaşılı vatandaşın katıldığı şölende konuşan Başkan Odabaşı, şunları söyledi:

"GÖLBAŞI'NIN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

"Farklı illerden gelen hemşehrilerimizin gelenek ve göreneklerini Gölbaşı'nda yaşatmasından mutluluk duyuyoruz. Değişik illerden gelip Gölbaşı'nın suyunu içiyor, ekmeğini yiyoruz; hizmetlerden beraber yararlanıyoruz.

Her vesileyle söylediğim gibi biz bir bütünüz. Ardahan, Ağrı, Kars ve Iğdır'dan gelen saygıdeğer hemşehrilerimize de Gölbaşı için yaptıkları için teşekkür ediyorum. Hepimiz Gölbaşı'nın geleceği için çalışıyoruz. Gölbaşı'nın geleceği için el ele hizmet vermeye devam edeceğiz."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Odabaşı, 'Kardeşlik' Şöleninde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement