Başkan Tutal'dan Kore Gazilerine Bayram Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Başkan Tutal'dan Kore Gazilerine Bayram Ziyareti

Başkan Tutal\'dan Kore Gazilerine Bayram Ziyareti

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kurban Bayramı münasebeti ile Kore Gazisi Mehmet Çoban ve Yusuf Uzun’u ziyaret etti.

03.09.2017 15:23

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kurban Bayramı münasebeti ile Kore Gazisi Mehmet Çoban ve Yusuf Uzun'u ziyaret etti.

Kurban Bayramı ziyaretlerine devam eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kore Gazisi Mehmet Çoban ve Yusuf Uzun'u evlerinde ziyaret ederek, bayramlarını kutladı ve bir süre sohbet etti.

Vatan savunmasında gazilerin canlarını hiçe sayarak kahramanca mücadele ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Bu vatan sizler sayesinde var. Bizim için çok değerlisiniz ve her zaman başımızın üstünde yeriniz var. Bizlerden bir isteğin olduğunda, iletmeniz yeterli. Hürmetle ellerinizden öpüyorum. Fırsat buldukça ziyaretinize geleceğim" dedi.

Ziyaret nedeniyle memnuniyetini dile getiren Kore Gazileri Mehmet Çoban ve Yusuf Uzun, ilerleyen yaşlarına rağmen kendilerini unutmayan Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a teşekkür etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Tutal'dan Kore Gazilerine Bayram Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement