Başkan Uğurlu: "Yeni Eğitim Ve Öğretim Yılı Hayırlı Olsun" - Son Dakika
Güncel

Başkan Uğurlu: "Yeni Eğitim Ve Öğretim Yılı Hayırlı Olsun"

Başkan Uğurlu: "Yeni Eğitim Ve Öğretim Yılı Hayırlı Olsun"

2012-2013 eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla bugün Yem Sanayi İlköğretim Okulu'nda kutlama etkinliği düzenlendi.

17.09.2012 16:25

Programa; Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu, Vali Yardımcısı Sedat Yıldırım, İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy, Daire Müdürleri, Öğrenciler ve Veliler katıldı.

Karaman Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, İlköğretim Haftası dolayısıyla yaptığı açıklama da, bütün öğrencilere yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diledi.

Başkan Uğurlu açıklamasında: "Yeni öğretim yılının başta sevgili öğrencilerimiz olmak üzere, öğretmenlerimize, eğitim camiamıza ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum.

Okul çağında çocuklarımızın ve gençlerimizin alacağı eğitim; bilim, teknoloji, kültür ve sanat yaşamına katkıda bulunabilecek nesillerin yetiştirilebilmeleri yönünden büyük önem taşımaktadır.

Hükümetimiz eğitim ve öğretim alanında büyük gelişmeler sağlayan hizmetler yapıyor. Çocuklarımız yeni bir eğitim sistemine geçti. Bu sistemin onlara faydalı olacağına yürekten inanıyorum. Yeni sistem ile birlikte 2012-2013 eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını temenni ediyor, çocuklarımıza başarılar diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Uğurlu: 'Yeni Eğitim Ve Öğretim Yılı Hayırlı Olsun' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement