Başkan Yaman'ın Adaylık Başvurusunda İlçede Bir İlk Yaşandı - Son Dakika
Güncel

Başkan Yaman'ın Adaylık Başvurusunda İlçede Bir İlk Yaşandı

Başkan Yaman\'ın Adaylık Başvurusunda İlçede Bir İlk Yaşandı

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu AK Parti İlçe teşkilatında yaptı.

26.10.2013 15:11  Güncelleme: 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Dilovası İlçe Binasında gerçekleşen başvuru programına katılımın yoğun olduğu görüldü. Her kesimden söz sahibi kişilerin katılımı Dilovası'nda bir ilkinde yaşanmasını sağladı.

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman'ın Aday adaylık başvuru programına AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve yönetimi, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Nalbant,c İl Genel Meclis Üyeleri Selahattin Doğu ve Halis Öz, Hacı Kocabay, Gençlik Kolları Başkanı Suat Şık ve yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri, Dilovası belediye başkan aday adayları, köy ve mahalle muhtarları, kanaat önderleri, AK Parti mahalle başkanları, İl Genel ve partililer yoğun katılım sağladı.

Başvuru sonrasında bir açıklama yapan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, şu ana kadar 8 kişinin belediye başkanlığı için başvuru yaptığını belirterek, "Hangi kardeşimiz aday olursa olsun teşkilatlar olarak herkesin arkasındayız. Belediye Başkanımız Sayın Cemil Yaman'ın yapmış olduğu başvurudan dolayı kendisini kutluyorum ve başarılar diliyorum." dedi.

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman ise "Yerel seçimlerin ilçemize bölgemize ve ülkemize tüm herkese hayırlı olmasını diliyorum. Demokrasinin güzelliğini en iyi yansıtan bir partiyiz ve katılımcı bir demokrasinin örneğini burada yaşıyoruz. Bizim birliğimizin ve güçlü yapımızın en güzel örneği halkımıza verilen değerlerdir. Dilovası'na yapılan hizmetlerle ilçemizin çehresi her geçen gün değişmekte, hizmet alımı anlamında batının doğusu olarak değil bakılmamakta artık batının batısı olarak görülmektedir.

Hep beraber daha güzel hizmetleri yapmaktayız, yapıyoruz ve yapacağız. Artık bu saatten sonra son sözü partimizin mahalle başkanları, kadın kolları, gençlik kolları, ilçe teşkilat ve yönetimlerinin, il teşkilatımızın, milletvekillerimizin, bakanımızın, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ve milletimiz söyleyecektir milletimizindir. Burada kazanan her zamanki gibi kazanan Ak Partimiz olacak, ilçemiz olacak, Kocaeli olacak, Türkiye olacak ve Ak Parti olacaktır. Tüm aday adayları arkadaşlarıma başarılar diliyorum." diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Yaman'ın Adaylık Başvurusunda İlçede Bir İlk Yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement