Başkan Yılmaz İlk İftarını Vatandaşlarla Yaptı - Son Dakika
Güncel

Başkan Yılmaz İlk İftarını Vatandaşlarla Yaptı

Başkan Yılmaz İlk İftarını Vatandaşlarla Yaptı

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz Ramazan ayının ilk gününde İmarethane Sosyal Tesisi aşevinde vatandaşlarla birlikte iftar yemeğini yedi.

10.07.2013 21:33  Güncelleme: 21:34

İftar saatine yakın çok sayıda Bolulu vatandaş aşevine geldi. Ramazan ayı boyunca Bolululara hizmet verecek olan aşevinde yüzlerce Bolulu iftarını açtı. Ramazan ayının ilk gününde orucunu vatandaşlarla açan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz eşi Güler Yılmaz iftar saatini beklerken vatandaşlarla sohbet etti. İftar saatinin gelmesiyle birlikte hayır çarşısında yaklaşık 2 bin kişi orucunu açtı.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, yaptığı açıklamada:" Ramazan insanları sakinleştiriyor. Ramazan ayının kendine has bir havası var. Fakat İslam Dünyasının birçok yerinde sıkıntılar yaşanıyor. İnsanlar maalesef birbirini katlediyor. İnşallah bu ayda acıları duymayız. Ramazan ayını yakışır şekilde yaşarız. Ben 3 ayların ülkemize, İslam âlemine ve tüm Dünya'ya hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Ramazan ayında insanların biraz daha feraha kavuştuğunu ve birbirleri ile dostluk kurarak kavga gürültülerden uzaklaşabileceğini ifade eden Başkan Yılmaz:" Ramazan ayından sonra yeni bir 11 aya daha başlarız inşallah. Ramazan ayı çok sıcak günlere denk geldi. Çalışma içerisinde olanlara Allah sabır versin. Belediye'de çalışan arkadaşlarımız çalışmaya alışkın insanlar. Fakat biz onların bu ayda biraz daha rahat edebileceği bir şekilde çalışmaları için sistemi kurarız. Biraz yavaşlayabiliriz fakat bu yavaşlama yeni bir bereket getirir. Onun için bizler bereketin çok önemli olduğuna inanırız. Bu bereketi de Bolu ve Türkiye olarak yaşarız. Herkesin Ramazan ayı mübarek olsun. "şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Yılmaz İlk İftarını Vatandaşlarla Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement