Başkan Yılmazer'den Meydan Projesine İnceleme - Son Dakika
Güncel

Başkan Yılmazer'den Meydan Projesine İnceleme

Başkan Yılmazer\'den Meydan Projesine İnceleme

Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer ilçe merkezinde devam eden meydan projesi çalışmalarını yerinde inceledi.

20.06.2014 15:13  Güncelleme: 15:11

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığının meydan projesi yapımı için tahsis edilen teknik görevliler ile birlikte projenin hızlanması için eksiklikleri gözden geçiren Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer yapılan çalışmaların düzenli şekilde ilerlemesi için talimatlar verdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile de görüşmelerini sürdürdüğünü belirten başkan Yılmazer; Meydan projesinin Sapanca'ya layık bir güzellikte ve en kısa sürede tamamlanacağını ifade ederek, meydan projesinin hizmete sunulması için geri sayım başlattı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Yılmazer'den Meydan Projesine İnceleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement